Volkswagen Privatleasing - kort fortalt

Med Volkswagen Privatleasing er det enkelt at lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling afhængig af den model, du vælger, og til en fast, lav ydelse hver måned. Volkswagen Privatleasing giver dig budgetsikkerhed, da en leasingaftale gennem Volkswagen Helsingør inkludere service- og reperationsaftale.

I princippet er Volkswagen Privatleasing leje af en bil i en længere periode, typisk 3. år. Det betyder at du ikke skal bekymre dig for værditab på bilen og med en service- og reperationsaftale og lav månedlig ydelse, opnår du økonomisk sikkerhed i dit bilbudget. Der kommer ikke uforudsete omkostninger til reperationer og service 

En anden stor fordel er, at du hyppigt kan skifte din bil ud, uden at skulle tænke på afskrivninger eller bruge tid på at sælge bilen. Når leasing perioden er ovre skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet. Faktisk er det muligt at stille bilen tilbage allerede efter 12 måneder uden omkostninger! 

Volkswagen Privatleasing giver dig foruden den økonomiske sikkerhed også mulighed for at sammensætte leasingaftalen, så den passer til netop dit behov. Det gælder både hvad angår det årlige kørselsbehov, men også muligheden for tilvalg af fordelagtig forsikring og lækkert ekstraudstyr som tilbydes under attraktive vilkår.

Volkswagen Privatleasing overblik

  • Attraktiv udbetaling
  • Fast, lav månedlig ydelse
  • Ingen risiko for værditab
  • Økonomisk overblik – lav månedlig leasingydelse
  • Attraktiv førstegangsydelse og etablerings – og oprettelsesgebyrer er medfinansieret
  • Mulighed for fordelagtig forsikring

Hvad enten om du er på udkig efter en bil nr. 2, en hatchback, en familiebil, en stationscar eller en SUV, så kan du hos Volkswagen Helsingør privatlease den til en attraktiv udbetaling og månedlig ydelse.

Se hele Volkswagens privatleasingprogram, samt betingelser på Volkswagens hjemmeside eller tag en uforpligtende privatleasing-snak med en af vores salgsrådgivere i vores salgsafdeling.