Hvad får du med Volkswagens Plus2Dækning?

Som noget nyt kan du tegne den attraktive Plus2Dækning, når du køber en ny Volkswagen. Dækningen kan tegnes for alle fabriksnye Volkswagen personbiler (dog ikke Caddy).

Med Volkswagen-forhandlernes Plus2Dækning kan du køre uden uforudsete udgifter og bekymringer i endnu flere år. Alle Volkswagen personbiler har en fabriksgaranti på 2 år, og en Plus2Dækning udvider trygheden i yderligere 2 år eller op til 120.000 kørte kilometer. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om materiale- og fabrikationsfejl eller følger deraf i de første 4 år, efter at du har købt en Volkswagen. 

Plus2Dæking giver omfattende tryghed

I den periode hvor aftalen gælder, reparerer eller udskifter Volkswagen Helsingør alle dækkede dele, hvis uheldet er ude. Dækningen er så omfattende, at du kan have samme ro i sindet, som du har med en Volkswagen nybilsgaranti, hvis mekaniske eller elektroniske dele skulle gå i stykker.

Hjælpen er nær.

Volkswagens Plus2Dækning gælder i hele Europa. Uanset hvor du befinder dig, er den nærmeste autoriserede Volkswagen Partner klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Du behøver altså ikke at transportere din bil langt for at få hjælp.

Autoriseret service

Din Volkswagen Partner kender din Volkswagen. Hvis uheldet er ude, er der ikke noget mere trygt sted at efterlade din bil.


6c6a99e4-6667-499b-b39a-49585db83ca3_636219647698323368.jpg

Du kan være sikker på, at din bil er i hænderne på eksperter og at reservedelene er originale.

Høj gensalgsværdi.

Hvis du sælger din bil videre i dækningsperioden, kan Volkswagen Forhandlernes Plus2Dæking overføres til den næste ejer. Det giver dig sikkerhed for, at din Volkswagen holder værdien endnu bedre.

Har du spørgsmål til Volkswagens Plus2Dækning, så tag kontakt til en af vores salgsrådgivere:

Kontakt os og hør mere