Finansiering eller leasing - alt efter dit behov

Volkswagen Helsingør tilbyder konkurrencedygtig finansiering og leasing – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dit behov, kan vi tilbyde billån med og uden udbetaling eller attraktiv privat- eller erhvervsleasing med lav udbetaling og månedlig ydelse. 

Med andre ord kan vi finde og rådgive dig om lige præcis den finansieringsmodel eller leasingmodel, der passer til dit behov og dine ønsker.

Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af Volkswagen Billån og Volkswagen Privatleasing.

Volkswagen Billån til privat

Har du brug for en større bil til familien, en økonomisk bil eller bil nr. 2? Så står vi klar til at finde den løsning, som passer til dit behov. Vi har fleksible løsninger til billån, både med og uden udbetaling. Den mest traditionelle og kendte finansieringsform, er hvor du betaler 20 % i udbetaling, og vi låner dig restbeløbet til en attraktiv lav rentesats. Lånet afvikles over det antal år/måneder, der passer til din økonomi. Efterfølgende ejer du bilen.

Med vores løsninger giver vi dig en nem og fordelagtig måde at få råd til din bil på. Fra du vælger dit billån, tager det kun ca. 5 minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning.

Volkswagen Privatleasing

Med Volkswagen Privatleasing kan du glemme alt om værditab, bekymringer og uforudsete udgifter. Du har mulighed for at komme godt i gang med en attraktiv og lav udbetaling og du kender din udgift hver måned. Og så er din leasingaftale altid inkl. service og eventuelle reparationer. 

Volkswagen Privatleasing giver dig foruden den økonomiske sikkerhed også mulighed for at sammensætte leasingaftalen, så den passer til netop dit behov. Det gælder både, hvad angår det årlige kørselsbehov, men også muligheden for tilvalg af fordelagtig forsikring og lækkert ekstraudstyr som tilbydes under attraktive vilkår.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 4922 2144 og hør mere om dine muligheder med Volkswagen Privatleasing.