Finansiering, forsikring, service og reparation = Volkswagen Total

Volkswagen Helsingør tilbyder en komplet pakke med finansiering, forsikring og service- og reparationsaftale, der sikrer dig tryghed og overblik.

Hos Volkswagen Helsingør tilbyder vi en komplet pakke med finansiering, forsikring og service- og reparationsaftale, der sikrer dig tryghed og overblik. De færreste bryder sig om uforudsete udgifter og derfor har Volkswagen udviklet et produkt, der hedder Volkswagen Total. Her er aftaler om finansiering, forsikring og service- og reparation lagt sammen i en overskuelig pakke, der giver dig budgetsikkerhed og en helgardering mod uforudsete udgifter til bilen. 

Få svar på de mest stillede spørgsmål til Volkswagen Total

Er der andre udgifter end den månedlige ydelse?
Jo, ligesom med de fleste andre bilkøb, er der en udbetaling på min. kr. 20.000,-. Vælger du en højere udbetaling, bliver din månedlige ydelse naturligvis lavere. Du skal også selv betale for brændstof, dæk og grøn afgift på bilen.

Kan alle Volkswagens modeller købes med Volkswagen Total?
Næsten. Som udgangspunkt kan alle vores personbiler købes med Volkswagen Total, så længe bilens samlede pris ikke overstiger kr. 1.000.000,-.

Hvem samarbejder I med?
Finansieringen leveres af Volkswagen Finans i samarbejde med Nordania Finans A/S. Forsikringen leverer vi sammen med If Skadeforsikring. Service og reparationer foregår altid hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner.

Hvad er forskellen på Volkswagen Privatleasing og Volkswagen Total?
Den største forskel ligger i, at du ejer din egen bil med Volkswagen Total, mens du med en privatleasingaftale lejer bilen af os, og leverer den tilbage efter 3 år.

Kan alle købe bil med Volkswagen Total?
Ja, alle kan benytte Volkswagen Total. Er du under 25 år gælder der dog lidt højere priser. Derudover kræver vi, at du har fast bopæl i Danmark og en kreditgodkendelse.

Hvor længe dækker min Service- og Reparationsaftale, når jeg køber bil med Volkswagen Total?
Du er som udgangspunkt dækket af vores Service- og Reparationsaftale i 36 mdr. Herefter nedsættes din månedlige betaling til Total automatisk og din dækning ophører. Hvis du ønsker en længere periode, skal du forlænge aftalen allerede i forbindelse med dit bilkøb.

Har du yderligere spørgsmål til Volkswagen Total eller ønsker du at prøvekøre en Volkswagen, der netop passer til dine behov, så besøg os på Klostermosevej 121 i Helsingør eller kontakt til vores salgsafdeling på tlf. 49 22 21 44.

Her kan du finde priserne og specifikationerne på netop den Volkswagen, der passer til dine behov: 
Priser på Volkswagen Total