Få lidt ekstra luksus med på vejen, når du leaser en ny Transporter.

Vi sammensat tre forskellige udstyrspakker til dig, der leaser en ny Transporter. Forkæl dig selv med lidt ekstra luksus i hverdagen. Vælg mellem Designpakken, Sikkerhedspakken og Infotainmentpakken. Alle tre pakker til en fordelagtig pris. Læs mere om udstyrspakkerne her.  

Lad os opgradere din nye Transporter.

Der er udsigt til mange fordele i hverdagen, når du opgraderer din nye Transporter med en udstyrspakke. Vælger du Designpakken får du fx installeret energibesparende LED-forlygter og LED-baglygter. LED har stor driftssikkerhed, lang levetid og øger sikkerheden på grund af en lavere risiko for, at lyset svigter. Med Sikkerhedspakken får du nyttige sikkerhedsassistentsystemer som fx Adaptiv fartpilot. Systemet tilpasser automatisk bilens hastighed til det forankørende køretøj. Og med Infotainmentpakker kan du bl.a. glæde dig til Composition Media systemet, hvorfra du styrer al underholdning i kabinen.

Det er vigtigt, at du bestiller den eller de udstyrspakker, du ønsker, sammen med din nye Transporter. Pakkerne skal nemlig bygges ind i din nye bil på fabrikken.

Designpakken. Kun kr. 13.990,-

LED-forlygter & LED-baglygter, Automatisk lygtetænding, Automatisk nedblændeligt bakspejl, Regnsensor, Coming home, Sindeblinklygter i krom, indfarvet stødfanger/sidespejle/dørhåndtag, Sortlakeret køler inkl. 3 kromlister, tågelygter med drejelys

Sikkerhedspakken. Kun kr. 4.990,-

Adaptiv fartpilot, Multifunktionslæderrat inkl. lædergearknop, Kørecomputer Plus inkl. City Emergency Brake, side- og hovedairbag foran

Infotainmentpakken. Kun kr. 2.990,-

Composition Media, App-Connect

Er du blevet nysgerrig, og har fået lyst til at høre mere om udstyrspakkerne? Så kontakt os, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

 

Kontakt ErhvervsCenter

Se mere om Transporter

Find os