Golf – efter ny bilafgift

Golf er langt mere alsidig end langt de fleste biler, det skyldes ikke mindst design og utrolige rummelighed, men også en bred vifte af lækkert standardudstyr, banebrydende infotainmentsystemer og avancerede assistentsystemer.

Efter den nye registreringsafgift, er priserne på Golf blevet rigtig attraktive

Den nye registreringsafgift har betydet et dyk i priserne. Det betyder således ikke kun at Golf er blevet billigere, det betyder, at Golf har fået en rigtig attraktiv pris. Golf er nemlig blevet belønnet af det nye afgiftssystem, der vægter sikkerhed højt. Det betyder altså at en 2.0 TDI 150 hk Golf Highline er blevet kr 43.773,-  billigere, og dermed kan købes for kr. 310.218,- Og hvis man er mere interesseret i hvad afgiftsændringen har betydet for en 1.4 TSI 150 hk Golf Highline så kan vi oplyse, at den er blevet kr. 35.157,- billigere. Og at den nu kan købes for kr. 295.838,-.

Vi ved godt, at den bedste måde at opleve Golf på er bag rattet. Derfor vil vi rigtig gerne invitere dig til en prøvetur. Og hvis du er interesseret i at vide, hvad den nye afgift har betydet for andre udstyrsvarianter, så fortæller vi gerne det, mens du nyder Golf udsigten. 

Kontakt os

Byg din nye Golf

Se den nye prisliste